Spesialutviklede e-læringskurs

Consulting West tilbyr flere e-læringskurs, og vi utvider stadig vårt kurstilbud. Men visste du at vi også utvikler og spesialtilpasser e-læringskurs til kunder ut fra ønsker og behov i deres bedrift?

I høst utviklet vi to e-læringskurs for NMD (Norsk Medisinaldepot). De hadde behov for å lære opp ansatte i regelverket knyttet til gode rutiner for legemiddelproduksjon, men kurstilbudet på norsk var svært begrenset.

Med vår kompetanse innenfor farmasi, pedagogikk, juss og markedsføring satte vi sammen to kurs spesialdesignet for NMD. De var involvert i hele prosessen, og tilbakemeldingen ser du nedenfor:

NMD Multidoseproduksjon har behov for opplæring i GMP basis for operatører og GMP for farmasøyter. Consulting West fikk i oppdrag å lage e-læringskurs tilrettelagt for oss og vår drift.
E-læringene er logisk satt sammen og det er lett å orientere seg i forhold til kapitlene og fremdrift.
Stoffet er bygget opp på en veldig pedagogisk og god måte, og illustrasjonene gjør at det er lettere å huske stoffet. Basert på dette ser vi at det treffer målgruppen godt.
Samarbeidet med utvikler fungerte godt og de tilpasset e-læringene etter vårt behov. De var raske til å avklare spørsmål og korrigere der det var nødvendig, samt å svare ut det vi lurte på.
Kristin Willersrud, Kompetanseutviklingsrådgiver / L&D Advisor, NMD

Den store fordelen med spesialdesignede e-læringskurs er at innholdet kan tilpasses ut fra deres ønsker og behov. I NMD oppdaget de at det etablerte kurstilbudet var for dårlig, noe som førte til at de ønsket et bedre tilbud for sine ansatte. Ettersom kurset likevel måtte bygges opp fra bunnen, var det mulig å implementere prosesser, rutiner og informasjon som var særegent for NMD, og som ikke ville kommet med i et ferdigkurs som de du kan kjøpe i vår nettbutikk. Dette gir enda større utbytte for brukerne av kurset og reduserer behovet for opplæring internt i bedriften.

Ønsker du også et tilbud på spesialutviklede e-læringskurs for din bedrift? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Skroll til toppen