Våre tjenester

Consulting West er et resultat av mange års godt samarbeid som vi nå har valgt å satse videre på i form av et lite og personlig konsulentselskap. Vi retter oss mot deg som liten eller mellomstor bedrift, og vil gjerne bidra med det vi er gode på for at du skal lykkes.

Vi jobber for din suksess

Management West

Management West leverer tjenester knyttet til ledelse, lederutvikling og forretningsutvikling. Vi beveger oss i spennet mellom styrearbeid, bedriftsledelse og bedriftsutvikling, til utvikling av den enkelte leder og medarbeider.

Les mer

Marketing West

Marketing West hjelper bedrifter i deres markedsføring til å fremstå profesjonelt og å øke deres synlighet. Kundegruppen er små og mellomstore bedrifter som ikke har markedsføringskompetanse, men som heller ikke har behov for eller ressurser til å ansette en markedsfører på heltid.

Les mer

E-læring

Consulting West har spesialisert seg på å levere skreddersydde e-læringskurs tilpasset ditt behov. Med vår unike kompetanse på tvers av tradisjonelle fag kan vi tilby et vidt spekter av kurs utformet i tett samarbeid med deg som kunde.

Les mer