Vilkår for kjøp av e-læringskurs

Behandling av personopplysninger
Denne siden inneholder vilkår og betingelser for kjøp av e-læringskurs utviklet av Consulting West AS eller våre samarbeidspartnere, Rettshjelp West AS og Madisa Consulting AS. Hvis du ønsker å lese om hvordan vi behandler personopplysninger, anbefaler vi at du leser vår personvernerklæring.

Formål med kursene
Kursene er ment å brukes til å heve kompetansen til våre kunder. De kan kjøpes og benyttes av privatpersoner og av bedrifter. Kursbeviset som sendes ut automatisk etter gjennomført kurs kan benyttes til å dokumentere kompetansen til deltakerne. 

Tilgang
Ved kjøp av kurset vil du etter gjennomført betaling motta en link til det valgte e-læringskurset på den e-postadressen du har oppgitt. Du har ubegrenset tilgang til det aktuelle kurset og kan følgelig ta det så mange ganger du ønsker. Du kan også avbryte kurset og siden logge inn igjen for å fortsette. Etter fullført kurs får du automatisk tilsendt et kursbevis.

Rettigheter
Dersom ikke annet følger av avtale, vil ett kjøp gi tilgang til kurs for én person. Det er ikke tillatt å dele tilgangen med andre, kopiere innholdet i kurset eller på andre måter dele det med andre.

I enkelte tilfeller følger det verktøy eller hjelpemidler med kursene som kan kopieres fra kurset eller som sendes ut i etterkant av kurset. I slike tilfeller vil dette fremgå tydelig av teksten i kurset eller av beskrivelsen i nettbutikken. I disse tilfellene er det tillatt å kopiere innholdet til eget bruk.

Kopiering eller bruk i strid med disse vilkårene kan også være i strid med lovgivning.

Skade og urettmessig endring
Det er ikke tillatt å bruke våre nettsider eller e-læringskurs til å spre skadelig innhold til andre, gjøre endringer i kursene eller på andre måter bruke kursene på en annen måte enn det er ment for.    

Det er ikke tillatt å tilegne seg urettmessig tilgang til personopplysninger.