Betingelser ved kjøp av e-læringskurs

Generelt
Consulting West AS (CW) følger e-handelsloven, angrerettloven og forbrukerkjøpsloven, og ellers andre lover som regulerer virksomheten.

Angrerett
Påmelding til e-læringskurs gjøres via nettsiden til CW. Påmeldingen er bindende etter at betaling er utført.

Ved kjøp av e-læringskurs, gjelder angrerettloven i sin helhet. Kjøper har 14 dagers full returrett. Ved påmelding, vil kjøper få umiddelbar tilgang til kurset. Angreretten utløper i det kjøper velger å ta i bruk e-læringskurset. Det vil si når bruker registrerer seg som deltager i vår læringsplattform.  

Ved benyttelse av angreretten, bør henvendelsen være skriftlig (per e-post eller brev). Angreskjema kan lastes ned her.
CW er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til kjøper innen 14 dager.

Ved kjøp av e-læringskurs, vises ordrebekreftelse på skjermen, samt sendes per e-post. Kjøper oppfordres til å kontrollere om denne er korrekt. Ved feil, bør kjøper kontakte CW så snart som mulig.

Levering m.v.
Varen anses levert når tilgang til e-læringskurset er mottatt. Dette skjer per automatikk ved kjøp av kurs og sendes også per e-post til selger umiddelbart etter kjøp.

Misbruk
Kjøper av e-læringskurs får tilgang til kurset via nettadresse/ URL, og oppretter selv brukernavn og passord. Både linken til e-læringskurset og innloggingsdetaljer er strengt personlig, og det er ikke tillatt å dele tilgang med andre. Det er ikke tillatt å kopiere innhold fra e-læringskurset. Visning av animasjoner, videoer eller kurset generelt til andre uten godkjennelse, kan medføre anmeldelse.

Tilgang
Kjøper gis tilgang til kurset i en gitt periode som velges ved kjøp. Tilgangen til e-læringskurset løper fra kjøpsdato. E-læringskurset må startes innen 4 mnd fra registrert ordre og vil være tilgjengelig i 7 uker etter oppstart, om ikke annet er avtalt. Selger er ikke ansvarlig for forhold utenfor selgers kontroll, slik som nettverksproblemer og lignende.

Aksept av vilkår
Ved å krysse av i boksen “Jeg har lest og aksepterer nettstedets vilkår og betingelser” i påmeldingsskjemaet på vår nettside, forutsettes det at disse vilkårene er lest og akseptert av kjøperen. For å registrere en påmelding, må man ha fylt 18 år. Dersom kjøper er yngre enn 18 år, må foresatte foreta påmeldingen.

Behandling av personopplysninger
Alle personopplysninger, som oppgis ved påmelding, lagres i våre databaser. De vil kun benyttes til administrasjon av e-læringskurs.
Se vår personvernerklæring for mer informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Skroll til toppen